Om L44

Lounge44 løser kommunikationsopgaver for små og mellemstore virksomheder. Kompetencerne dækker alt fra strategi og planlægning til helt operationelle virksomhedskommunikative opgaver som fx at skrive og opsætte e-nyhedsbreve, opdatere websites, skrive pressemeddelelser, udarbejde briefings til webudvikling, planlægge og projektlede events osv. 

Læs meget mere om Lounge44’s kompetencer.

Marie Louise Pedersen, indehaver af Lounge44. 

 

“Min force er strategi, diplomati og sproglige evner. Jeg har et naturligt drive mod at operationalisere strategier og visioner og har derfor et behov for at følge et budskabs vej helt ned på ord- og billedniveau i den konkrete kommunikation.”

(Marie Louise Pedersen)

 

Cand.mag., kommunikationschef, redaktør, ekstern lektor: Jeg har over 15 års erfaring inden for kommunikation. Jeg er uddannet cand.mag. i Dansk og Fransk og har siden da taget en lang række kurser inden for såvel PR, marketing, virksomhedskommunikation som generel kommunikation. Desuden blev jeg i 2009 uddannet projektleder.

Mit første job var som skribent på en internetavis, mit næste som redaktør. Siden fulgte en ansættelse som kommunikationsansvarlig i en luftfartsvirksomhed i knapt 6 år – et job, der gav mig et stort indblik i en virksomheds mange kommunikative aspekter lige fra strategi og planlægning til eventstyring, koordinering, design og tekstforfatning – både i relation til intern og ekstern kommunikation. Senest en ansættelse som kontaktchef i et reklamebureau. Desuden har jeg været ekstern underviser på International Business College i Kolding i Virksomhedskommunikation i en årrække.

Tilknyttet Aarhus Universitet: Siden januar 2009 har jeg været tilknyttet Aarhus Universitet som Ekstern Lektor på uddannelsen Virksomhedskommunikation i fag som Intern Kommunikation, Organisationskultur, Personlig Kommunikation og Tekst- & billedanalyse.

Censor: Siden marts 2014 har jeg desuden været beskikket som censor inden for området Erhvervskommunikation og -sprog af Ministeriet for Uddannelse og Forskning og fungerer således som censor ved alle universiteter i Danmark med uddannelser i erhvervssprog og -kommunikation, dvs. Copenhagen Business School, Syddansk Universitet, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet.

Bog-udgivelser: I januar 2010 fik jeg udgivet min første bog “Balance i livet” (Forlaget 94) og i december 2010 kom min digtsamling “I myggenes himmerige” på gaden. I 2012 har jeg kunnet føje bogen “Mit Sverige” til listen  over udgivelser. Jeg er desuden en flittig kronikør og artikelskriver inden for kommunikative emner.

Er du på Linkedin, kan du se mit CV her.

 

Med venlig hilsen

Marie Louise Pedersen