Kompetencer

Lounge44 løser kommunikationsopgaver for små og mellemstore virksomheder. Fra den enkeltstående opgave som fx en pressemeddelelse, en kommunikationsanalyse, et kursus eller en hjemmeside, til deltidsansættelsen fx nogle dage om måneden. Og alt derimellem.

 1. Kommunikationsstrategier
 2. Kommunikationsplaner
 3. Situationsanalyser og -rapporter
 4. Spørgeskemaundersøgelser
 5. Konceptudvikling
 6. Intern kommunikation (strategi, planlægning, interne nyhedsbreve, intranet, personaleblad, møder, motivation, MUS, m.v.).
 7. Strategisk storytelling
 8. Firmalitteratur (corporate literature), fx bogen om dit firma, jubilæum, produkt, slot m.v. – til brug i intern og ekstern branding.
 9. Tekstforfatning (brochurer, web, invitationer, breve, nyhedsbreve, annoncer, præsentationer osv.)
 10. Content til alle platforme
 11. E-magasiner
 12. Websites, primært opdatering, udvikling, briefings, billeder, tekster osv. (produktion og teknik i samarbejde med webudbydere)
 13. Nyhedsbreve (print og elektronisk)
 14. PR (presselister og pressemeddelelser)
 15. Grafisk arbejde (fx opsætning af foldere, profilmateriale, visitkort, invitationer, takkekort, postkort, julekort, plakater, billboards, roll-ups, bannere, nyhedsbreve, annoncer, præsentationer m.m.)
 16. Bestilling af merchandise
 17. Firmaidentitet og designmanual
 18. Facebook (rådgivning, firmaside, administrator, strategi, planlægning, opslag, boost, konkurrencer, svar osv.)
 19. Linkedin (strategi, planlægning, opslag, rådgivning, firmaside, administrator osv.)
 20. Instagram
 21. Pinterest
 22. Blogs (ghostwriting, rådgivning, koncept, strategi, planlægning osv.)
 23. CV (opsætning, fokus osv.)
 24. Ansøgninger
 25. Jobopslag og stillingsbeskrivelser
 26. Projektledelse
 27. Personlig kommunikation – hvordan tager du dig ud, når du er ‘på’? Har du brug for redskaber til at optræde og formulere dig bedre, så dit budskab går klart igennem? Jeg analyserer din optræden og opdaterer din kunnen og bevidsthed, så du fremstår sikker, kompetent og sympatisk.
 28. Kurser inden for kommunikative emner (fx strategisk kommunikation, personlig kommunikation, skriv til web, storytelling, MUS-samtaler, skriv de bedste pressemeddelelser og meget andet).

 

– kort og godt alle de ting, som små og mellemstore virksomheder har brug for assistance med i relation til kommunikation og markedsføring!

 

NB! Jeg har et stærkt netværk af samarbejdspartnere inden for bl.a. oversættere, webfolk, SEO-folk, fotografer m.v., som jeg kan trække på efter behov.